dietaCeai de slabit - Jiaogulan
Ceai de slabit - Jiaogulan

 
Pret: 31.00 RON (TVA inclus)
Prezentare: cutie ermetica - 40 plicuri
Origine: Malaezia
 
100% natural, fara aditivi
 
STOC EPUIZAT

Descriere

Jiaogulan (gynostenma pentaphylum) este supranumita "Planta nemuririi" sau "Ginsengul Sudic", in urma studiilor stiintifice japoneze care au demonstrat ca aceasta planta contine 82 de tipuri de saponine, dintre care 28 sunt similare cu cele continute de Ginseng. Saponinele sunt cunoscute pentru eficacitatea lor in controlul colesterolului, lupta cu radicalii liberi si protejarea membranelor celulare de oxidanti.

Jiaogulan este recunoscuta ca fiind cea mai puternica planta adaptogena de pe planeta imbunatatind imunitatea si rezistenta organismului la conditii severe. Jiaogulan este cultivat doar in nordul Tailandei si sudul Chinei (provincia Guizhou) de unde provine si povestea ca locuitorii acestor zone au o medie de viata de peste 100 de ani, datorita consumului regulat de ceai Jiaogulan. Astfel, Jiaogulan si-a castigat reputatia de "Iarba Nemuririi" sau ceaiul longevitatii.

Pe scurt, ceaiul Jiaogulan are urmatoarele functii:
1. anti-imbatranire
2. controlul colesterolului
3. intarirea sistemului imunitar
4. combaterea oboselii si stresului
5. anti-oxidant, anti-inflamator
6. imbunatateste calitatea somnului

Forma de prezentare: 40 de plicuri (2,5g bucata) in cutie ermetica. Greutatea neta este de 100g.

Mod de folosire: 1 plic pentru a prepara doua cani cu ceai. Consumul se poate ajusta ulterior in functie de necesitati. Jiaogulan are eficienta maxima atunci cand este consumat cu moderatie.


Nota: Nu este recomandat femeilor insarcinate sau copiilor mici (sub 6 ani), decat cu acordul medicului. Acest ceai nu este un substitut pentru medicamentia prescrisa de doctor.
Eficacitatea ceaiului Jioagulan poate diferi de la o persoana la alta, depinzand foarte mult de starea fizica si psihica, alimentatia si modul de viata al persoanelor respective.